Wat doe jij deze zomer?

In de zomer heb je vaak de meeste tijd en dan stoppen juist alle cursussen. Niet bij Zangstudio Duende en Major Music! Blijf je dit jaar in Nederland? Geen idee wat je met al die vrije tijd moet? Lees snel verder...

De zomer is een tijd van uitrusten en doen waar je blij van wordt. Voor ons is dat: muziek maken. Daarom bieden wij een zomercursus aan. Je kunt kiezen uit een individuele variant of groepsvariant, afhankelijk van je wensen.

Individuele zomercursus

Deze cursus is geschikt voor iedereen van 9-99 jaar met elk niveau van musiceren of zingen. Er zijn 5 lessen van 50 minuten, die we samen inplannen op basis van jouw beschikbaarheid deze zomer.

In de individuele zomercursus wordt per mail of telefonisch een intake met je gedaan om een beeld te krijgen van je ingangsniveau en wensen. De cursus wordt door twee docenten gegeven: Nanneke Piek en Rogier Monsieur. Nanneke geeft de zang- en theatervakken en pianolessen en Rogier houdt zich bezig met theorie der muziek, begeleidingslessen op ukelele en een kennismaking of les op blaasinstrumenten. Als je de individuele zomercursus bij ons boekt, krijg je een lijst met mogelijkheden en onderwerpen waaruit jij zelf kiest wat je wilt leren en ervaren. In overleg met ons bepaal jij ook de tijdsverdeling van de vijf lessen en met wie je wilt werken. Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Op deze manier bieden wij jou een maatpakket aan, waarin jij zelf bepaalt of je de diepte of breedte in wilt en daarbij ook beslist of je wilt zingen, een instrument wilt bespelen of een combinatie van beiden wenst. Locatie: Tilburg of Oss.

Investering in jezelf: €198,00

Zomercursus groepsles

In de groepscursus proberen wij zoveel mogelijk om mensen met een gelijk niveau bij elkaar te plaatsen. Als de niveaus teveel van elkaar verschillen wordt er gesplitst gewerkt, waar nodig. In de groepscursus staat het samen zingen/ musiceren en de vreugde die dit met zich meebrengt, voorop. Locatie: Mariëngaarde Tilburg. (Parkeren gratis).

Onderwerpen die in de groepslessen naar voren kunnen komen, zijn: podiumpresentatie, meerstemmige zang, ademhaling, instrument bespelen, training mindset, maak je eigen compositie, analyserend luisteren enzovoorts. Ook bij deze cursus krijg je een lijst met mogelijke onderwerpen waarop jij je voorkeur kunt aankruisen. Wij maken vervolgens een selectie. De docenten zijn Nanneke en Rogier. Zij werken samen en afwisselend met de groep. We werken deze zomerweek toe naar een miniconcert in het weekend van 17-19 september in Mariëngaarde als onderdeel van een festival. Ter afsluiting van de cursusweek kun je bij goed weer met ons mee bbq-en en regelen we een dinertje binnen bij slecht weer. Dit is facultatief en voor eigen rekening.

Investering in jezelf: €250,00