Notenbootcamp voor beginners en gevorderden

In één dag noten leren lezen? Zangstudio Duende biedt een spoedcursus notenleer aan waarbij de deelnemer binnen het tijdsbestek van een dag, de belangrijkste basisbeginselen van het notenschrift leert. Na afloop van de Notenbootcamp beschikt de deelnemer over de basiskennis van het notenschrift en kan hiermee zelf verder aan de slag in zijn zang- of muzieklessen/ koor enz.

Omdat in kleine groepjes wordt gewerkt is het mogelijk om binnen korte tijd, veel basisstof aan te bieden. Van deelnemers uit het verleden hoorden wij dat ze de Notenbootcamp als een zeer effectieve (en tevens vermakelijke) boost op het gebied van notenleer hebben ervaren. Waar notenleer vaak als een NOOTzakelijk kwaad wordt gezien, benadert Zangstudio Duende het als een interessante uitleg van de spelregels van de muziek. Die wil je toch gewoon kennen, als je zingt of een muziekinstrument bespeelt?

De Notenbootcamp is er niet alleen voor beginners maar ook voor gevorderden. Kun je al noten lezen, maar wil je meer weten over bijvoorbeeld toonladders, akkoorden en modulatie? Wil je de diepte in, of je kennis aanvullen/ uitbreiden? Dan is de gevorderdengroep iets voor jou!

De kosten voor de Notenbootcamp zijn €45,00 inclusief BTW, koffie en thee. Interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden.