Klankontspanning

Wil je eens een keer een echte ontspanning ervaren? Zo'n zen-moment waarop je helemaal niets anders hoeft te doen dan te liggen en genieten van de intense en mysterieuze klanken van de klankschalen, Koshi windchimes en ocean drum? Je spieren op een zachte manier laten ontspannen? Een hardnekkige verkoudheid of vastzittende spieren liefdevol lostrillen? Doe dan zeker de klankschaalmassage bij Zangstudio Duende! Laat je meevoeren door de betoverende klanken van alle instrumenten. We geven zowel individuele sessies als sessies aan kleine en grote groepen. Na afloop van een sessie ben je als herboren. Het is een weldaad voor lichaam en geest! Boek nu een kennismakingsbehandeling van 75 minuten voor slechts €22,50 of geef een cadeaubon.


Reguliere tarieven

Een individuele sessie betreft een of twee personen. Hierbij staan de totale kosten. Als je met zijn tweeën komt deel je de prijs dus door twee om te weten wat het per persoon kost. Een groepssessie betreft drie of meer personen. Hierbij staan de kosten per persoon vermeld.

  • Individuele sessie 30 minuten: 25,00 euro totaal. (Bij 2 personen dus 12,50 euro p.p)
  • Individuele sessie 45 minuten: 36,00 euro totaal.
  • Individuele sessie 75 minuten: 45,00 euro totaal.
  • Groepssessie 30 minuten: 10,00 euro p.p.
  • Groepssessie 45 minuten: 14,00 euro p.p.
  • Groepssessie 60 minuten: 18,00 euro p.p.

Een klankontspanning op locatie is mogelijk. Hierbij komen dan nog extra kosten zoals kosten voor logistiek en reiskosten. Wij maken vrijblijvend een prijsofferte.