Even voorstellen...

Duende is opgericht door zangeres, actrice en docente Nanneke Piek. Zij volgde haar Conservatoriumstudies Zang en Docent Muziek bij Hanneke Kaasschieter, Xenia Meijer, Hans van den Brand en Joop Albracht aan het conservatorium te Tilburg. Voor alle afstudeerrichtingen heeft zij een Masterbevoegdheid behaald.

Al meer dan 15 jaar geeft Nanneke zang-, piano-, theater- en muzieklessen. In het verleden deed zij dat op het Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE) en in Oss (Muzelinck) aan uiteenlopende groepen en individuele leerlingen. Nu doet ze dat in haar eigen bedrijf. Leerlingen van alle niveaus en leeftijden hebben les in de praktijk en werken met Nanneke op maat. Dat betekent dat een aantal leerlingen na enkele jaren les gehad te hebben, ervoor kiest om van muziek of theater hun beroep te maken. Verder zijn er veel leerlingen voor wie muziek en of theater onmisbare hobbies of passies zijn.

Behalve docerend musicus is Nanneke ook als zangeres actief in duo Vox2Eterna en zingt zij in gelegenheidsformaties t.b.v. bruiloften, uitvaarten en andere ceremonies. Nanneke heeft de tweejarige Meisner theateropleiding gevolgd, welke zeer relevant is voor zangers en acteurs. Zij maakt regelmatig de combinatie tussen theater en zang en treedt op met muziektheatervoorstelling Ontvlambaar.