Coaching in de natuur

Inmiddels heb je op deze website kunnen lezen, dat diversiteit een sleutelwoord is bij Zangstudio Duende. Wist je dat er ook mogelijkheden zijn voor muziek-, theater- of energetische coaching in de natuur? Wij hebben een sfeervol buitenverblijf midden in het bos, in het land van de Hilver. Een plek waar je je helemaal kunt opladen en waar je er echt even uit bent. Combineer je coaching met een wandel- of fietstocht in de mooie omgeving en je hebt een perfect dagje uit.

Hoe ziet zo'n coaching eruit? Het ligt er natuurlijk een beetje aan wat je wilt en op welk gebied. We maken in een handomdraai een aanbod dat past bij jouw vraag. Hieronder staan enkele voorbeelden van onderwerpen die tijdens de coaching in de natuur aan bod zouden kunnen komen. Uiteraard staan jouw wensen voorop en zijn dit slechts suggesties:

* Je wilt je verdiepen in het notenschrift. Je hebt dit nog nooit geleerd en wilt in één ochtend de basics leren kennen, zodat je wat meer snapt van de spelregels van muziek.

* Je wilt extra zangles in een bepaald onderwerp: improviseren, verdieping in een bepaalde zangstijl of techniek.

* Je wilt als zanger gaan werken aan een lied dat je optimaal gaat voorbereiden voor een optreden

* Je wilt werken aan podiumpresentatie of theatrale vaardigheden

* Je wilt diverse klankschaalsessies, Thetahealing, een energetische massage of Quantum Touch ondergaan.

Pakket 1 (10.30-14.30), inclusief lunch, koffie/ thee/ water / lesmateriaal

Investering in jezelf: €195,00

- Ontvangst met koffie en thee

- Sessie 1: 75 minuten

- Pauzewandeling en lunch

- Sessie 2: 75 minuten

Pakket 2 (10.30-14.30), inclusief lunch, koffie/ thee/ water / lesmateriaal

Investering in jezelf: €120,00

- Ontvangst met koffie en thee

- Sessie 1: 70 minuten

- Korte pauze

- Sessie 2: 70 minuten

Gun jezelf de combinatie van een heerlijke dag in de natuur en een coachingssessie op het gebied van jouw keuze. Deze deals zijn ook voor twee personen te boeken. Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden: neem vrijblijvend contact op via het contactgedeelte van de website.