Activiteitenagenda

(Coronaproof activiteiten met aandacht voor de wettelijke verplichtingen).

Juli

3 en 4 juli: Optie Concerten Songs from the heart in Eindhoven en Tilburg. Deze zijn de afronding van het speciale muziekproject dat Zangstudio Duende is gestart in maart. (Dit project geschiedde op uitnodiging).

Juni

25-27 juni: Vocal Weekend III: "What's your story?' Tijdens dit weekend met 2 x overnachting op basis van volpension, staat jouw ontwikkeling voorop. Wie ben jij als mens? Wat heb jij aan de wereld te vertellen? Wat zijn jouw kwaliteiten en te ontwikkelen punten? Hoe kunnen wij dit gaan gebruiken in jouw wijze van zingen of piano spelen? We werken tijdens dit weekend solistisch en in de groep, steeds met als vertrekpunt: jou zelf. Storytelling op muzikale wijze. Niveau staat hier helemaal los van. Of je nu een beginner bent of een gevorderde zanger/ muzikant: jij hebt een persoonlijk en uniek verhaal te vertellen. Het weekend brengen we in goed gezelschap door, op een mooie locatie, met een bourgondische catering en tijd tussendoor om te ontspannen. De kosten voor dit weekend bedragen: €333,33. Dit is inclusief twee overnachtingen, lesmateriaal, 2 x diner/ 2 x ontbijt/ 2 x lunch / afscheidsborrel met hapjes/ btw/ drankjes. Er is een beperkt aantal plekken voor dit vocal weekend.

Mei

29 mei 12.00-16.00: Optie werkmiddag Songs from the heart in Tilburg. (Dit project geschiedt op uitnodiging).

April

3 april 12.00-16.00: Optie werkmiddag Songs from the heart in Tilburg. (Dit project geschiedt op uitnodiging).

Maart 2021

19-21 maart: Vocal Weekend II: 'Multiple Voices.' Tijdens dit weekend met 2 x overnachting op basis van volpension, gaan we ons concentreren op/ de vreugde ervaren van meerstemmig zingen. Hoe houd je je eigen sound temidden van al die andere stemmen? Hoe kun je als groep 'mengen' en 'blenden?' We bouwen tijdens dit weekend een klein repertoire op van mooie meerstemmige nummers en beloven je, dat ze een blijvende herinnering zullen geven waar je met plezier aan terug denkt. Dit doen we in goed gezelschap, op een mooie locatie, met een bourgondische catering en tijd tussendoor om te ontspannen. De kosten voor dit weekend bedragen: €333,33. Dit is inclusief twee overnachtingen, lesmateriaal, 2 x diner/ 2 x ontbijt/ 2 x lunch / afscheidsborrel met hapjes/ btw/ drankjes. Er is een beperkt aantal plekken voor dit vocal weekend.

Februari 2021

14 febr. 13.30-17.30: Tour d'amour Valentijnsdag. Wilt u de liefde op culturele wijze beleven? Kom dan naar de Tour d’amour! De Tour d’amour laat het publiek kennismaken met drie verschillende muziek- en of theatergezelschappen, in drie verschillende ruimtes. Elke voorstelling/ concert duurt ongeveer 25 minuten, waarna weer van ruimte gewisseld wordt. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. We starten en eindigen de middag gezamenlijk, tussendoor wordt het publiek opgedeeld in drie groepen die rouleren. We sluiten de middag samen af en heffen dan het glas op: ‘de liefde!’ Bij de entreeprijs zitten consumpties inbegrepen. Hierover later meer. Locatie: De Cultuurboerderij, Westelbeers.

Januari 2021

3 jan 18.30-22.00: The Diner Club: 'New Years Edition.' In deze speciale editie is 'The Breakfast Club' eenmalig omgedoopt tot 'The Diner Club.' We genieten van een winters buffet van een heerlijke erwtensoep en stamppot van ons moeder, met een toetje na. Daarna gaan we in de groep, het vooraf toegezonden lied gezamenlijk instuderen en daarna, individueel opnemen. Het wordt een toffe ervaring om op te nemen en na enkele weken nabewerktijd, heb je een mooie opname als blijvende herinnering.

December 2020

28-30 dec 11.00-16.00: Zing en Zo Winterdriedaagse. Drie dagen lang gaan we in een kleine groep aan de slag met allerlei muziek en zanggerelateerde onderwerpen. Op de laatste dag sluiten we af met een gezellig samenzijn en een hapje/ drankje. Kosten €180,00 inclusief lesmateriaal, koffie en thee en versnaperingen tijdens de dag.

23 dec 20.00-22.00: Singing Bowl Hammock Session in samenwerking met Movonne. Kosten €50,00. Aanmelden via info@movonne.nl

12 dec gehele dag: Optredens Zangensemble Tuincentrum 'Natuurlijk Tilburg.'

5 of 6 dec 09.30-12.00: The Breakfast Club. 'Oefen je podium skills.' Zingen voor publiek is best spannend. In deze ontspannen ontbijtsessie, ga je het fenomeen 'zingen voor publiek' oefenen op je mededeelnemers. De drempel is laag en iedereen zit er met hetzelfde doel. Er is beperkt plek voor deze ontbijtsessie, dus wees er snel bij. Uitverkocht.November 2020

27 nov 20.00-22.00: Singing Bowl Hammock Session in samenwerking met Movonne. Kosten €50,00. Aanmelden via info@movonne.nl VOL.