Even voorstellen...

De vrouw achter Zangstudio Duende is Nanneke Piek. Nanneke is afgestudeerd zangeres, (zang)pedagoog en muziek-/ckv-docent. Zij volgde haar studies bij o.a. Hanneke Kaasschieter, Xenia Meijer, Hans van den Brand, Rita Blom en Joop Albracht aan het conservatorium te Tilburg en bezit voor alle afstudeerrichtingen een Masterbevoegdheid. Naast muziek is Quantum Touch een persoonlijk interessegebied van Nanneke. Quantum Touch is een discipline die zich bezig houdt met frequentie, vibratie en energie-overdracht, ervan uitgaande dat wij als mens met onze gedachten veel meer kunnen beïnvloeden dan we vaak beseffen (waaronder het zelfgenezend vermogen). Aangezien muziek ook frequentie en vibratie is, vormt deze een uitgelezen mogelijkheid om je gezondheid en levensstijl positief te beïnvloeden.

Nanneke heeft veel ervaring in het geven van zang- piano- en muzieklessen. Zo gaf zij o.a. 7 jaar les als docente zang op het Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE). De lessen waren divers van aard en omvatten onder andere: lessen aan de talentstroom en vakklas (vooropleiding van het conservatorium Tilburg), stemtrainingsgroepen, kinderzanggroepen, musicalcursussen en individuele lessen aan jongeren en volwassenen in uiteenlopende zangstijlen. Na een succesvolle loopbaan op de muziekschool werd het in 2014 tijd voor een nieuwe uitdaging, welke Nanneke vond in het oprichten van Zangstudio Duende. Binnen Zangstudio Duende vinden diverse activiteiten plaats variërend van het geven van individuele lessen aan zang- en pianoleerlingen tot aan het coachen van groepen, het geven van klankontspanningen m.b.v klankschalen, koorscholing en vele zaken meer.

Behalve docerend musicus is Nanneke ook als uitvoerend artiest regelmatig te zien en te horen in muziek- en theatrale performances. Bijvoorbeeld in het Duende kwartet en harp-zangensemble MuZamiek of in gelegenheidsformaties t.b.v. bruiloften en andere ceremonies.